Fjällturen som inte blev av

Nåja, vad är väl en bal på slottet? Reggade mig för Fjällturen 58 km motion i år med tanken att det vore kul att köra nåt lopp, även om det inte är på blodigt allvar. Körde en “långtur” för att vara mig på 44 km veckan innan som såklart ledde till ont i ett knä som sedan vägrade gå över. Sensmoral: träna först, anmäl sen. Nu har jag ökat på distanserna på passen så att det inte bara blir ett varv på NICK utan minst 15 km för att säkerställa någon sorts miniminivå.

Vad kör du med för träningsupplägg? Har plockat lite ur mitt Aktivitus-program men det är lite väl många pass i det där som gör att jag inte får in det i mitt liv. Så nu kör jag ett långpass med låg puls, ett intervallpass och ett “kort och koncist” som får ses som maxpuls/kötta-pass. Försöker klämma in gymmet och stretch/rörlighet också så att inte den delen blir lidande.

Drar på en vecka bilsemester snart, utan cykel. Får väl chansa på att löpning är minst lika kul även om vi alla vet svaret.

Ha en bra sommar!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.