Tiger Mountain, Seattle!

På väg till Seattle för en veckas internutbildning. Hinner precis klämma in en dags cykling innan det är dags att sitta i en konferensbyggnad och klämma in så mycket det går. Förra gången valde jag Duthie Hill, men den här gången har jag valt Tiger Mountain, där leden “Predator” finns.

Filmen kommer från Youtube så ni får stå ut med pratandet 🙂

Har hyrt cykel från https://compassoutdooradventures.com precis som förra gången. Kan verkligen rekommendera dom baserat på servicegraden. Förra gången jag hyrde cykel fick jag justera lite själv, påpekade det i deras undersökning och fick med vändande post en värdecheck med rabatt på nästa hyra.

Finns mer information om Tiger Mountain på Trailforks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.