Tapas, cervezas och enduro

Min cykling i Seattle sist snöade ju in på grund av “Snowmageddon” som dom kallade det. Med tanke på att det kom 10 cm snö var det väl inte hela världen som svensk, men det är tydligen fjärde gången på 20 år som dom har snö i downtown Seattle och utan snöröjning, sommardäck på alla bilar och noll utbildning i halkkörning blir det som det blir.

Nåja, skam den som ger sig. Jag hänger med Apollo och Friberg till Madrid och cyklar istället. Med lite tur hinner min nya hjälm anlända från USA också. Fedex behövde tydligen 12 dagar på sig istället för 4 för att misslyckas leverera hjälmen med hänvisning till snö. Lite som PostNord i sverige alltså.

Har gjort lite research på Trailforks, ser ju ut att vara långa sköna nerförskörningar. Har jag tur så slipper jag allt det där uppför som Calle vägrade berätta om i förväg i Turkiet 😉

En vecka kvar på kontoret sen är det dags!

Är du snabb kan det finnas platser kvar: https://www.apollo.se/resor/traningsresor/traningskalender/madrid-mtb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.