Rånad på min cykel

Måndagen den 10/6 blev jag rånad på min Scott Genius 940 under en runda på NICK-spåret. Händelsen inträffade vid grusvägen där man väljer mellan vanliga spåret och genvägen, vid betongsuggorna som står vid vanliga vägen, se kartnål på bild nedan.

Polisen höll förhör och lade ner förundersökningen ungefär samma tidpunkt och cykeln har ej återfunnits.

Trygg-Hansa drog raskt bort 25% i självrisk, döva för det faktum att cykeln inte blev “stulen” som i att jag låst och lämnat den oövervakad, utan rånad på cykeln. Gissar på att det finns betydligt bättre försäkringsbolag för oss cyklister att ha även övriga försäkringar i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.