Nästan där: 1:00:41

Efter 12 veckors kämpande har jag nu sprungit milen två gånger. Första gången på 1:05 och idag på 1:00:41. Jag hade ju inte bråttom men dom där sista 41 sekunderna var ju väldigt irriterande. Men nu får jag ju chansen att springa igen.

Har även anmält mig till Palma halvmaraton som jag ska springa ihop med en kompis, så om det inte räckte med 10 kilometer blir det till att träna för 21 också.

Palma maraton

Har inte kunnat springa längre än 3-4 kilometer utan att få ont i knät sedan gymnasiet så att nu ha tagit mig igenom 12 veckors program i kombination med styrketräning och stretching känns fantastiskt. Längtar dock efter min cykel nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.