Stigvisning på NICK

Lagom tills värmen steg över fem plusgrader på långfredagen samlades det 15 cyklister vid spårcentralen i Ursvik. Jag hade några dagar tidigare postat på Facebook om en stigvisning av spåret i regi av Stockholms Stigcyklister. Av de 15 cyklisterna var det fem kvinnor och resten män och en stor andel nybörjare vilket är roligt.

Vi körde hela varvet runt och stannade överallt där folk aldrig vågat cykla, kört fast eller för att testa nya linjer som någon annan i gruppen brukar köra. Väldigt kul att se så många våga prova, klara nya saker och virtuella high-fives såhär i Corona-tider.

Mikropaus i skogen
Längst till höger.
Långsamt till vänster.
Stora klippan.
Lilla klippan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.